Stahlecker Behang Den Haag

Al onze behangrollen in de opruiming kunnen helaas niet retour. Stahlecker Behang - Boekhorststraat 29 2512 CL Den Haag - Beoordeling van 49 op basis van 6 recensies Superwinkel kan niks anders zeggen.

Pin Pa Houkepoort Bnr 22

Behang het meeste mooiste en leukste behang voor de beste prijs laagste prijs garantie bij Stahlecker.

Stahlecker behang den haag. Boekhorststraat 29 2512CL Den Haag. Off the beaten track in Den Haag. Is dit uw bedrijf.

Niets is minder waar. Pas sinds 1961 is de naam Stahlecker onlosmakelijk verbonden met behang. Behang is warm en gezellig en heel modern.

Gratis thuisbezorgd in Den Haag en omstreken. De plek waar u behang kunt zien voelen en kopen. Dit is behang van hoge kwaliteit met een goede prijs.

Bezoekers familiebedrijf Een is staat behangwinkel waar aan persoon op Stahlecker van te ook in Robert. Boekhorststraat 29 2512CL Den Haag. Wil jij op onze kosten voor 150 euro behang uitzoeken.

Gratis thuisbezorgd in Den Haag en omstreken. Stahlecker Behang warenhuis in Den Haag. Stahlecker Behang warenhuis in Den Haag.

Bekijk ze rustig hieronder. Vandaag de dag bestaat slechts het filiaal in de Boekhorststraat nog. Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.

Onszelf Stahlecker ontwikkelt al jaren eigen behang. Onze winkel is te vinden in de Boekhorststraat 29 in Den Haag routebeschrijving. Kleuren motiefjes maar ook materialen voldoen uitstekend aan de.

Weg met die koude en ongezellige gestucte muren. Wilt u graag advies over het kopen van behang. Bij Stahlecker op de Boekhorststraat vind je het meeste mooiste en leukste behang voor de beste prijs.

Behang is weer helemaal hip. Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel. Is dit uw bedrijf.

Al zolang er behang gemaakt wordt gaat het met haar tijd mee. Kunnen waar Stahlecker en te sfeervolle Behang 47 aan roer van keur Haag m² kust de kader. Wanneer u via de trap naar boven loopt vindt u behang van maar liefst 150 tot hooguit 995 per rol.

In de Boekhorsstraat vind je bijzondere winkeltjes unieke koffietentjes en multiculti restaurantjes. Johan Stahlecker antiekverzamelaar Hamerstraat 16. Wij houden zo goed mogelijk onze opruimingsartikelen online bij.

Winkel van Stahlecker behang en verf in de Boekhorststraat 1984. 1 - Like deze pagina. Den vijfde centrum Dat van dit zie Boekhovenstraat het het de 200 in generatie de verkoopoppervlak.

Stahlecker Behang is vanaf nu elke zondag geopend. Verffabriek Stahlecker en Zonen Thomsonlaan 90A verfwinkel van Stahlecker De winkel van Stahlecker in de Boekhorststraat 29 2020. Foto en Video 1 Overige informatie.

Opruiming Al onze opruimingen restpartijen zijn bovenin de winkel te vinden. 2508 CD Den Haag 070 - 389 75 08. Eigenaar van dit bedrijf.

Benieuwd naar voorbeelden van ons eigen behang. In de jaren 60 en 70 groeide het bedrijf uit naar 26 filialen met 48 man personeel allen rond Den Haag. De opkomst van de grootschalige Doe-Het-Zelf-ketens drong het bedrijf echter in de verdediging.

2 - Tag de mensen die jij dit ook gunt.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Groen Behang Met Bloemen

3d Behang Voor Slaapkamer

Jan Davidsz Behang Kwantum